Bestel 3 stuks of meer en betaal GEEN VERZENDKOSTEN
×
CAPSULES BESTELD VOOR 16:00 UUR: DEZELFDE DAG PER POST VERZONDEN
 
Verlaag je lichaamstemperatuur met kaneel

Verlaag je lichaamstemperatuur met kaneel

Een verrassend feit is naar voren gekomen uit een project voor voedseltechnologie. Onderzoekers hebben ontdekt dat het toevoegen van kaneel aan het dieet het lichaam kan koelen met een temperatuur van maximaal twee graden. Dit draagt bij aan onderzoek naar andere gezondheidsvoordelen van het kruid.

De onderzoeksresultaten zijn afkomstig van experimenten uitgevoerd met varkens. Het werk toonde aan dat die kaneel de integriteit van de maagwand handhaafde. Dit zou een belangrijke stap kunnen zijn in de aanpak van gastro-intestinale problemen bij varkens, met name de impact van broeikasgassen op het milieu. Aangezien varkens kooldioxidegasstijgingen in hun maag voeden. Door kaneel aan het voedsel toe te voegen, vermindert dit het gasniveau. Chemisch is dit door een afname met de afscheiding van maagzuur en pepsine uit de maagwand. Dit proces koelt de magen van de varkens tijdens de spijsvertering.

Kaneel is een specerij verkregen uit de binnenste schors van verschillende boomsoorten en wordt gebruikt in zowel zoet als hartig voedsel. Kaneel is gebruikt voor de behandeling van verschillende klinische aandoeningen, zoals bronchitis of diabetes, hoewel er geen medische consensus is over de voordelen voor de gezondheid.

De onderzoekers stellen dat de toevoeging van kaneel aan het dieet van varkens de gasemissies verlaagt, is beter voor de dieren omdat het ze afkoelt en ook leidt tot een algehele verbetering van hun gezondheid. De studie toonde de temperatuur van varkens gedaald met ongeveer 2 graden Celsius.

Volgens Dr. Jian Zhen Ou kan dit verklaren waarom kaneel in sommige regio's aan menselijke voeding is toegevoegd. Hij vertelde aan het tijdschrift Controlled Environments: "Geen wonder dat kaneel zo populair is in warme streken, omdat het door het nemen mensen beter laat voelen en ze een gevoel van afkoeling geeft."

De studie was onderdeel van een bredere studie uitgevoerd door RMIT University, een Australische openbare onderzoeksuniversiteit in Melbourne, Victoria. Een onderzoeksteam, geleid door professor Kourosh Kalantar-zadeh, heeft gekeken naar een inslikbare gassensor, in de vorm van capsules of slimme pillen. De senor kan draadloze signalen naar een medische professional sturen zodat de darmgezondheid kan worden beoordeeld. Digital Journal heeft de sensor in meer detail besproken in een gerelateerd artikel.

De experimenten met varkens en de onverteerbare sensor zouden de weg kunnen banen voor de toepassing van de senorentechnologie bij mensen, om de diagnose van medische aandoeningen te stellen.


Lees meer: ​​http://www.digitaljournal.com/tech-and-science/science/the-spice-of-life-cinnamon-can-cool-your-stomach/article/491221#ixzz5D1t4W841

Gerelateerde producten

Kaneelcapsules brievenbuspot 60 stuks Introductie aanbieding
€23,95€19,95 Zonder BTW: €18,82

Echte Ceylon kaneel in pot. Totaal 60 capsules van 600 milligram.Echte Ceylon Kaneel bezit vele eigenschappen die de gezondheid ten goede komen. Het probleem is dat er door natuurlijke inname bij voedsel vaak te weinig  van deze kaneel ingenomen wordt. Kaneelpoeder zelf is erg droog, denk maar aan de cinnamon challenge.Echte Ceylon kaneel inname is dus makkelijker door dagelijks twee tot vier kaneelcapsules in te nemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd.De Echte Ceylon kaneel bevat geen Coumarine, een stof die zeer schadelijk kan zijn en voorkomt in de veelgebruikte 'andere'kaneel, de Cassia kaneel.Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding altijd eerst uw arts of apotheker raadplegen als u voedingssupplementen gebruikt. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg uw arts als er overgevoeligheidsreacties optreden...

Bestellen

Schrijf commentaar

Blog postst

Kaneel heeft een verrassend gezondheidsvoordeel

Geplaatst door: Kaneelcapsules.nl Reacties: 0

In de nieuwe studie, gepubliceerd in het tijdschrift Metabolism,..

Verlaag je lichaamstemperatuur met kaneel

Geplaatst door: Kaneelcapsules.nl Reacties: 0

Een verrassend feit is naar voren gekomen uit een project voor v..

Nu.nl schrijft ook over de effecten van Kaneel tegen obesitas

Geplaatst door: Kaneelcapsules.nl Reacties: 0

De bekende Nederlandse nieuwssite schrijft eind 2017 ook over de..